Jag passade på att göra en egen prinsessbakelse ala Vonka till min syster =) och fylla upp butiken med massor med nybakat bröd och bullar.
Detta är lite vad som händer på mitt jobb...
Kram.
![]() |
Egenkomponerad med Lemoncurd och hallongrädde. |
![]() |
Ringla glasyr på wienerbröd... |
![]() |
Lyktar ljuvligt.. |
![]() |
Plocka ut bröd till butiken... |
Vad härligt att jobba med bröd och bakverk. Jag skulle dock bli så tjock så byxorna skulle explodera om jag sysslade med sådant, för jag är kakmonstret numero 1.
SvaraRaderaJa det är himla kul, man går upp i vikt i början men efter ett par oönkade kilon så tröttnar man lite på sötsakerna eftersom man jobbar med det hela dagarna, tack och lov =)
RaderaOh, tur jag inte jobbar på bageri :) Du kanske har tips på någon smarrig fyllning i tårta till dop?
SvaraRaderaKram
Hahaha ja men man tröttnar lite efter ett tag tack och lov =)
RaderaJag gillar Moussefyllning te.x hallonmousse och vit choklad mousse, eller färska mosade hallon och vitchokladmousse, kombinationen sött och syrligt fräscht.
Ska du göra egen tårta?
Himla kul med annorlunda och vackra tårtor.
Kramar.